200 tykkääjän rajapyykki saavutettu ja kevättä ilmassa!

Se on kuulkaa kevätpäiväntasaus just nyt! Ulkona sataa jättimäisiä tiskirättejä, lämpötila on nollassa ja kengät on märät. Voisi siis todeta että on kevättä ilmassa!


Mutta tästä se lähtee… päivä pitenee, aamuisin on jo valoisaa ja metsässäkin pärjää ilman otsalamppua vielä kuuden jälkeen illalla. Ei mene kauan kun lehdet on puissa, punkit pihdeissä ja hyttyset korvissa. Ihana kesä!

Nyt on se viimeinen hetki alkaa tavoitella kesäkuntoa 2019. Koirilla alkaa kuntokuuri ja rankan talven aikana kadonneiden lihasten metsästys. Keväällä on tiedossa mahtavia koulutuksia joita odotetaan jännityksellä ja innolla ja ensimmäiset koeilmoittautumisetkin laitettiin juuri menemään! Kevättä siis todellakin on ilmassa! Kai sitä pitäisi itsekin kaivella ne juoksulenkkarit talvisäilöstä ja juoksutrikoot kaapin perältä. No jos nyt rehellisiä ollaan, niin onhan sitä tullut talven aikana käytyä juoksulenkilläkin, muta lähinnä vain näön vuoksi. Kummasti nyt tuo maan paljastuminen lumen alta nostaa kuumetta päästä kirmaamaan paikalliselle kuntoradalle ja tutuille metsäpoluille. Joten kesäkunnon metsästys alkakoon!

Ja vaikka se oma kuvajainen peilissä ei nyt ihan muistutakaan sitä rantaleijonaa ja vaikka narun päässä tahtia ylläpitää enemmänkin valas kuin sporttinen metsästyskoira, niin muistetaan kuitenkin että liikkumisen pitää olla hauskaa ja mielekästä. Järki päähän siihen kuntokuuriin sekä narunjatkeella että koiralla. Hiljaa hyvä tulee ja kroppaa saa ja voi kohdella lempeästi. Pidetään mielessä se pyhä kolminaisuus: treeni, ravinto ja lepo.

Tänä aamuna avasin tietokoneen ja kirjauduin Facebookkiin. Räntäsateinen aamu kirkastui kummasti kun Facebook ilmoitti LuppaSportin facesivujen saavuttaneen 200 tykkääjän rajapyykin! WAU ja iso kiitos kaikille! Käyhän sinäkin tutustumassa LuppaSportin face-sivuihin. Tykkää sivuista ja jaa linkki muillekin. Nimittäin keväällä on aina lupa vähän sekoilla, joten kun seuraava 100 tykkääjän rajapyykki tulee täyteen pistetään arvontaan jotain todella hienoa kaikkien sivusta tykänneiden kesken!

Mahtavaa keskiviikkoa ja KEVÄTTÄ kaikille!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä