LuppaSport muuttaa!

Uudet tuulet puhaltavat 😊

1.8.2019 alkaen LuppaSportin vastaanotto siirtyy osoitteeseen Varastokatu 4, 21200 Raisio. Uudet ja entistä tilavammat vastaanottotilat sijaitsevat  DoXX -Areenan yhteydessä. Naapurissa toimii myös koirien trimmauspalvelu Ariok.  Vastaanotolle on helpot kulkuyhteydet niin omalla kulkupelillä kuin julkisilla matkustaville. Autoille löytyy ilmaiset ja tilavat parkkipaikat ihan rakennuksen edestä.

Mikä parasta, uusien toimitilojen myötä ajanvaraus vapautuu laajemmin ja hieronta-aikoja on saatavilla enemmän, viikon jokaisena arkipäivänä. Kotikäynnit toimivat tarvittaessa edelleen.

Uusien toimitilojen aiheuttaman vuokrannousun myötä joudun hiukan kohottamaan palvelujeni hintoja, eli 1.8 alkaen hinnastossa pieni muutos:

  • Hieronta vastaanotolla 42€ / 45-60min
  • Hieronta kotikäyntinä 50€ + matkakulut
  • Kranioskaraalikäsittely vastaanotolla 53€ / 60-90min
  • Kraniosakraalikäsittely kotikäyntinä 60€ + matkakulu

Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%

Tuttuun tapaan löydät vastaanotoltani laadukkaat ja kotimaiset Nutrolin sekä Probalans -lisäravinteet koiran jokaiseen elämänvaiheeseen, samoin aivan loistavat LovePaws -tassuvahat. Myös Back On Track -tuotteita on mahdollista tilata kauttani niin koirille, hevosille kuin ihmisillekin.

Heiänkuun loppuun asti vastaanotto toimii tutuissa tiloissa Lukkosepänkadulla (ellei toisin ole sovittu) ja 1.8.2019 alkaen toivotan kaikki uudet ja vanhat asiakkaani lämpimästi tervetulleiksi uusiin vastaanottotiloihini Rasioon!


JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä