Mikä ihmeen Back On Track?

Back On Trackin tuotteet on valmistettu funktionaalisesta Welltex ja Iontex kankaasta, joka kankaan mineraalipartikkeleiden ansiosta heijastaa osan käyttäjän kehonlämmöstä takaisin pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä.

Pitkäaaltoinen infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa mikä puolestaan saa aikaan lihasjännitysten laukeamisen. Back On Track -tuotteet sopivatkin siis niin ihmisille kuin koirille ja hevosillekin laukaisemaan lihasjännityksiä ja näin parantamaan urheilusuorituksia. Erityisesti ennen urheilussuoritusta käytettynä ne auttavat ennaltaehkäisemään vammojen syntyä urheilusuorituksen aikana.

Itse käytän mielelläni omilla koirillani BOT- takkeja ennen treenejä tai vauhdikkaampia lenkkejä ja puen takit usein päälle myös treenien ja pitkien lenkkien jälkeen.  Koska nuoret ja energiset noutajapoikani eivät juurikaan tunne käsitettä rauhallinen ja maltillinen eteneminen vaan yleensä kaikki tehdään ns. sata lasissa ja nupit kaakossa, on BOT-takit mainio keino välttyä tai ainakin pienentää loukkaantumisriskiä kun lihakset ovat ehtineet jo vähän lämmetä ennen kuin se kuuluisa sokka on irti.  Treenin jälkeen takin pukeminen nopeuttaa lihasten palautumista.  Erityisesti Back On Trackin verkkoloimet on meillä kovassa käytössä: ne ovat riittävän ohuet ja kevyet käytettäväksi lämpimämmilläkin keleillä, mukavia automatkoilla, ja ne voi surutta pukea päälle myös sisällä. Verkkotakki on kylmillä säillä myös helppo pukea esim. automatkoille paksumman takin alle. Edesmennyt noutajavanhukseni tykkäsi aikanaan nukkua BOT-verkkoloimen kanssa. Iltaisin kun kysyin, laitetaanko ”pyjama” päälle, kiiruhti se paikalle häntä heiluen ja korvat kippuralla, sukelsi suoraan takin sisään ja käpertyi tyytyväisenä nukkumaan.

Olen itsekin testannut BOT-tuotteita. Kesät talvet kylmät varpaani ja sormeni kiittävät Back On Trackin sukista ja käsineistä.  Varsinkin kylmällä ja kostealla säällä kärsin helposti valkosormisuudesta jolloin sormen päiden verisuonet supistuvat voimakkaasti.  Ohuet BOT-käsineet helpottavat oloa ja saavat veren taas kiertämään sormenpäissä paremmin. Suosittelen siis lämpimästi kaikille!

LuppaSportin avajaisten kunniaksi saat nyt maaliskuun loppuun asti kauttani tilattuna kaikki BOT-tuotteet -20% edullisemmin. Ota yhteyttä, autan mielelläni oikean tuotteen valinnassa. Voit myös käydä tutustumassa tuotteisiin maahantuojan sivuilla https://backontrack.com/fi/.  Tee tilaus sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla p. 044 998 6789 viimeistään 31.3.2019 mennessä.  Ja vinkkaa kaverille kanssa!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä