Tassuvahat marssivat kauppaan!

Täsä niit ny olsis,
aivan ihania LovePaws – tassuvahoja!

Kurkkaapa miltä näyttää koirasi anturat? Onko sileät ja pehmoiset kuin pienellä pennulla vai näkyykö kuljetut kilometrit ja ankarat olosuhteet jalkapohjissa? Jos vastasit jälkimmäiseen vaihtoehtoon kyllä, niin tässä olisi varmasti apu teille. Jos vastasit ensimmäiseen vaihtoehtoon kyllä, tässä olisi varmasti apu millä pidätte jatkossakin anturat pehmeinä ja joustavina.

Ja mikä parasta, tuote on täysin suomalainen, 100% luonnollinen ja kaiken lisäksi imeytyy todella nopeasti. Ja vielä parempaa on, että se on myös antiseptinen ja vahaa voi käyttää mm. haavojen ja nirhaumien hoitoon. Jopa niihin inhottavan ikäviin furunkuloosi- ongelmiin on löytynyt apu LovePawsista.

Ja koska purkki on niin söpö, ettei tosiäijät tuollaista kreemiä itseensä läträä, niin nyt on tarjolla tosi-Äijille, varsinaisille Camel Bootseille, ihan oma vahansa lisäämään katu-uskottavuutta. Tuote nimittäin sisältää pikiöljyä ja omaa miehekkäämmän tuoksun. Tämä vaha pehmittää karheimmatkin äijät… öh, anteeksi siis anturat ja takaa runsaasti lisäkilometrejä käyttäjälleen. Siinä samalla hoituu helposti haava jos toinenkin vahan hoitavan ja antibakteerisen ominausuuden takia. Saattaa toki käydä niin että leijonasta kuoriutuu pieni pehmoinen kissimirri, silottavat sivuvaikutukset nimittäin on kyllä mahdollisia… Ja jopa todennäköisiä.

Tuolta meidän kaupasta löydät lisäinfoa, ja nyt jos koskaan kannattaa piipahtaa ostoksilla vastaanotolla tai ainakin varata tuote itselle, nimittäin vain maaliskuun ajan nämä herkut myydään -20% avajaistarjouksella.
Normaali hinta 16,90€

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä