Tervetuloa LuppaSportin kotisivuille!

Uskomatonta mutta totta, LuppaSportin kotisivut ovat valmiit, ja jopa aikataulusta etuajassa! Ihmeiden aika ei siis ole ohi.

Vielä muutama päivä takaperin oli pientä jännityksenpoikasta ja stressiä ilmassa. Niin paljon oli vielä tehtävää, korjattavaa, muistettavaa, huomioitavaa ja tarkistettavaa. Mutta pala kerrallaan, välillä montakin palikkaa kerrallaan asiat ovat vain loksahdelleet kohdilleen ja tässä sitä vihdoin ollaan! Mahtava tunne, myönnän!

LuppaSport koki virallisesti syntymän 1.3.2019. Viimeiset pari viikkoa on ollut monen asian suhteen melkoista myllerrystä: tiukkoja aikatauluja, loputtomalta tuntuvia  ”to do”-listoja, pitkiä päiviä ja kieltämättä unettomia öitäkin. Tuntuu kuin aikaa olisi kulunut paljon enemmän kuin vain kaksi viikkoa. En olisi ikinä selvinnyt viimeisistä viikoista ilman ”takapirujani” joita saan kiittää kaikesta avusta, hyvistä neuvoista ja kannustuksesta. Erityisen iso kiitos kuuluu Ilari Törönen Photography lle, jonka kädenjälkeä nämä upeat kotisivut ovat. Ilari on ihan(an) kamala haukankatseinen orjapiiskuri, joka ei päästä ketään helpolla eikä sieltä mistä aita on matalin, eikä Ilarin tarkan katseen alta jää pieninkään yksityiskohta huomaamatta. Lämmin ja nöyrä kiitos!

Toivon että pidät kotisivuistani yhtä paljon kuin minä. Ja huomaathan käydä myös Kaupan puolella tutustumassa tuotteisiin ja shoppailemassa. Maaliskuun ajan kaupassa huikeita avajaistarjouksia mahtavista tuotteista.  Olen valinnut kauppaani tuotteet ja valmistajat tarkasti. Haluan tarjota vain tuotteita, joita voin rehellisesti suositella ja joiden takana voin seistä, joten kaupan tuotteet ovatkin valikoituneet oman käyttäjäkokemukseni pohjalta. Kaiken lisäksi valtaosa tuotteista on puhtaasti suomalaista tuotantoa!

Näillä sanoin toivotan Sinut ja tietenkin nelijalkaiset ystäväsi lämpimästi tervetulleeksi LuppaSportin kotisivuille! Käythän myös tutustumassa Facebook-sivuihimme

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä