Valmista on!

Uudet hoitotilat on vihdoin saatu kunnostettua ja testattua ja ovat nyt valmiit asiakkaita varten! Toivotan kaikki asiakkaani lämpimästi tervetulleiksi uusiin vastaanottotiloihin Raisioon osoitteeseen Varastokatu 4.

Omat poijjat toimivat arvovaltaisina ja ankarina testaajina uusille tiloille. Hieronta-alustat toimivat poikien mielestä moitteettomasti myös pieneen painimatsiin ja olihan niihin ihan mukava myös rauhoittua hoidettavaksi. Tilat saivat siis tuomaristolta hyväksytyn arvosanan, joskin ainoa miinus oli että kuulemma herkkuja olisi voinut olla tarjolla enemmän…

Olen myös itse tyytyväinen uusiin tiloihin. Maksutonta parkkitilaa on runsaasti ihan rakennuksen edessä, paikalle on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla, koirien ei tarvitse nousta portaita ja tila on valoisa, rauhallinen ja hyvin ilmastoitu.
Naapurihuoneessa toimii koiratrimmaamo Ariok, joten jonkun verran liikehdintää voi odotusaulassa olla, mutta onneksi odotustilaa on riittävästi kaikille. Kiinteistön vuokranantaja toivoo ettei koiria päästetä tarpeilleen ihan talon nurkalle, vaan käytetään koirat asioilla kadun varsilla ja siivotaan tietenkin jätökset. Näin huomioimme myös alueen asukkaat sekä muut yritykset.

Lisäravinteiden ja tassuvahojen sekä Back On Track -tuotteiden myynti jatkuu uudessakin osoitteessa, joten löydät tutut ja kotimaiset, laadukkaat Nurtolin ja Probalans valmisteet sekä Lovepaws -tassuvahat kauttani jatkossakin helposti ja edullisesti.

Lämpimästi tervetuloa osoitteeseen Varastokatu 4, Raisio (sisäänkäynti ovesta 5)

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ota yhteyttä