Kauppa

Kauppa

Vastaanottoni yhteydessä toimivasta kaupasta löydät korkealaatuisia tuotteita parhaan ystäväsi hyvinvoinnin edistämiseksi. Olen valinnut tuotteet oman kokemukseni pohjalta. Kaikki tuotteet  ovat toimineet omilla koirillani – olen niihin todella tyytyväinen ja seison 100 %:sti niiden takana.

LovePaws

100% luonnonmukainen, rehdisti ja rehellisesti suomalainen, antiseptinen tassuvaha hoitaa anturoita ja erilaisia tassuongelmia kuten nirhaumia ja haavoja. Lisätietoja klikkaamalla tästä.

Back on Track

Takit, pedit, suojat ym.
Erikoisvalmisteisesta kankaasta valmistetut tuotteet heijastavat kehon omaa lämpöä takaisin infrapuna-aaltoina vilkastuttaen mm. lihasten verenkiertoa. Hyvinvointituotteet ihmisille, koirille ja hevosille.
Lisätietoja klikkaamalla tästä.

Nutrolin

100% luonnollinen, täysin suomalainen rasvahappovalmiste tukemaan koirasi jokaista elinvaihetta pennusta seniori-ikään. Lisätietoja klikkaamalla tästä.

Probalans

Avainlippu-tunnuksella merkitty,  täysin kotimainen vitamiini- ja täydennysrehusarja koirille.  Kaikki tarvittava tukemaan aktiivisen työ- ja harrastuskoiran elämää sekä täydentämään normaalia raaka- ja kotiruokavaliota. Lisätietoja klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Täytä alle nimesi ja yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viesti ja otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Voit myös soittaa meille numeroon +358 44 998 6789.