Tervetuloa LuppaSportin uusille sivuille!

13.05.2020

Kevät tuo aina tullessaan uusia tuulia, kuten myös uudistuneet, persoonallisemmat www-sivut! Toivon että viihdyt ja löydät etsimäsi. Jos jokin asia mietityttää, haluat antaa palautetta tai kaipaat hemmottelua itsellesi tai koirallesi tai apua kohti kesäkuntoa, ota toki yhteyttä!

Vaikka kotisivut uudistuivat jatkaa LuppaSport toimintaansa normaalisti niin koirien kuin ihmisten hyvinvoinnin parhaaksi. Ja nyt vielä laajentaen palveluitaan myös ihmisten hierontaan! Voi kuinka moni koiranomistaja onkaan koiransa hieronnassa todennut että "pitäisi sitä itsekin käydä hierojalla". Ja voi kuinka moni koiranomistaja onkaan itsensä kankeasti kammennut lattialta ylös koiransa hieronnan päätteeksi! Tästähän se ajatus sitten liikkelle lähtikin: jos kerran laitetaan koira kuntoon niin miksi ei omistajaakin! Onhan se liikkuminen yhdessä paljon mukavampaa kun molemmat ovat vetreitä ja voivat hyvin.

Toivotan kaikille aurinkoista ja ihanaa kevättä ja alkavaa kesää, kaikista kummallisista korona-ajan poikkeusoloista huolimatta. LuppaSportin vastaanotolle voit jatkossakin tulla turvallisin mielin, pidämme hyvää huolta itsestämme ja toisistamme sekä tietenkin hyvästä hygieniasta.

Tervetuloa!