Oralade nesteytysjuoma

20.07.2020

LuppaSportin kauppaan on saapunut uusi tuote, Oralade!

Oralade on nopeavaikutteinen neste- ja elektrolyyttitasapainon palauttaja koirille ja kissoille. Herkullisen juoman maku tulee aidosta kananmaksasta ja on valmista nautittavaksi sellaisenaan.

Oraladea voidaan käyttää mm.

  • ripuloivalle / oksentavalle koiralle tai kissalle
  • lievissä lämpöhalvauksissa ensiapuna
  • urheilu- ja metsästyskoirille palautusjuomana
  • kantaville, synnyttäneille ja imettäville emoille


***


Kuten kaikkia LuppaSportin kaupasta löytyviä tuotteita, myös Oraladea olen testannut omille koirilleni ja hyväksi todennut.


  • Pääsin testaamaan Oraladea tänä kesänä vanhemman koirani, Inton, jäljestyskokeessa kesähelteessä. Into ei ole koskaan ollut mikään hellekelien koira, mutta sen työmotivaatio on niin valtava, että siltä pettää jalat alta ennen kuin se lopettaa työnteon. Inton kanssa en mielelläni edes treenaa tai kisaa hellesäillä, mutta aina ei vaan Suomen kesässä olosuhteita voi valita. Tällä kertaa kävi niin ikävästi, että Inton kokeessa aurinko paistoi täydeltä terältä, mittari näytti +26C ja koemaasto oli kuivaa, pääosin aukeaa ja paljasta kalliota. Kaiken kukkuraksi Inton vuoro lähteä koejäljelle osui pahimpaan aikaan helteisestä päivästä, eli klo 12:45.
  • Kesken lähes 1,5km koejäljen aikana tankkasin Inton Oraladella, minkä seurauksena Into sai ihan uutta puhtia ja terävyyttää suoritukseensa. Suorituksen päätteeksi Into oli kuumissaan ja uupunut, mutta palautui suorituksestaan nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, kun nesteytys hoidettiin Oraladella. Ei aikaakaan, kun Into olisi ollut valmis lähtemään uudelleen töihin! Ai niin, Into suoriutui helteestä huolimatta tehtävästään niin hyvin, että palkittiin 1-tuloksella ja vielä luokkavoitolla!
  • Nuorempi koiristani, Onni, on aika huono juomaan erityisesti reissussa vaikka olisi kuinka kuuma ja tiukka treenikin takana. Kesän helteillä ja pitkien reissujen aikana Onnin huono juominen ei ole lainkaan hyvä juttu. Oraladea Onni kyllä juo enemmän kuin mielellään, kiitos juoman herkullisen maun!


Oraladea voi myös pakastaa ja esim. Oraladesta tehdyt jääpalakuutiot helpottavat koiran ja kissan oloa kesähelteillä. Oraladea kannattaa myös pitää kaapissa esim. ripuli-/oksennustaudin varalta eloektrolyytti- ja nestetasapainon palauttamiseen.


ORALADE - KESÄTARJOUS elokuun 2020 loppuun saakka

Oralade 500ml 6,20€ (norm. 7€)

Oralade 6x500ml 32€ (norm. 38€)