BLOGI

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä uusiutuu.
Pientä fiksausta ja muokkausta on vielä luvassa, mutta toivon että pidät uudesta ajanvarauskalenterista. Otamme mielellämme vastaan palautetta käyttökokemuksista, joten risut ja ruusut on tervetulleita!
Uuden ajanvarauskalenterin löydät täältä

LuppaSportin tontut toivottavat kaikille ihanaa, herkullista ja rauhallista joulunaikaa sekä hyvää ja onnellista uutta vuotta!

Hyvää Eläintenpäivää 4.10.2021 sekä alkanutta Eläinten Viikkoa!

Nautitaan näistä hassuista, rakkaista ja välillä rasittavistakin karvaisista ja karvattomista, nelijalkaisista ja jalattomista! Aitoa pyyteetöntä ystävyyttä, luottamusta ja välittämistä, sitä saamme päivittäin omilta ihanilta eläinystäviltämme!

LuppaSport lomailee 19.8- 23.8.2021.
Vastaamme jälleen viesteihin ja puheluihin tiistaista 24.8.2021 eteenpäin.
Voit varata ajan itsellesi ja/tai koirallesi kätevästi täältä

Syksyllä 2019 alkoi mielessäni kypsyä ajatus kouluttautua koirien lisäksi myös ihmisten hierojaksi. Marraskuussa 2019 aloitin hierojan perustutkinnon Turun Hieronta-Akatemiassa. Perustutkinnon ohella aloitin tämän vuoden elokuussa myös hierojan näyttötutkintoon valmentavan koulutuksen. Näyttötutkinnon ensimmäinen osa suoritettiin hyväksytysti...Ota yhteyttä!

Täytä alle nimesi ja yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viesti ja otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Voit myös soittaa meille numeroon +358 44 998 6789.